Přednáška a beseda s kosmonautem ve Valašském Meziříčí 26. listopadu 2011

11.11.2011

Svou účast na besedě v Hotelu Apollo ve Valašském Meziříčí 26. listopadu původně přislíbili jak Vladimír Remek, tak Ivan Bella. Nečekané události způsobily, že Vladimír Remek do Valašského Meziříčí nedorazí. Program bude zaplněn přednáškou Tomáše Přibyla s názvem Příběhy psané kosmickými raketoplány, po které bude přednáška Ivana Belly a následovat bude beseda s oběma přednášejícími.

Hvězdárna Valašské Meziříčí společně s Hvězdárnou v Partizánskom v rámci projektu Obloha na dlani pořádá ve dnech 25. až 27. listopadu již tradiční seminář Kosmonautika a raketová technika. Letošní ročník se oproti předcházejícím měl lišit tím, že řady přednášejících měly být rozšířeny o československého kosmonauta Vladimíra Remka a jeho slovenského kolegy Ivana Bellu. Na poslední chvíli zrušil Vladimír Remek svou účast na tomto semináři. Program bude zaplněn přednáškou Tomáše Přibyla s názvem Příběhy psané kosmickými raketoplány, po které bude následovat přednáška Ivana Belly a dále pak beseda s oběma přednášejícími.  

Přednášky Tomáše Přibyla a Ivana Belly s následnou besedou dne 26. listopadu jsou určené nejen pro účastníky semináře, ale především široké veřejnosti. S ohledem na kapacitní možnosti se přednášky a beseda uskuteční v kavárně Hotelu Apollo. Začátek je stanoven na 14:30 hod, vstup je zdarma

Více informací se dozvíte zde.
 

« Zpět

Novinky



Obři dlouhých vln

31.03.2021

Patří mezi deset nejvyšších staveb v Česku, svého druhu je ale v naší zemi jediný.  číst více

Svět vystřižený z papíru

30.03.2021

Nemusíte cestovat do vzdálené ciziny, abyste spatřili Sochu Svobody, Big Ben nebo Velkou čínskou... číst více

Soutěska s nádechem pralesa

29.03.2021

U našich slovenských sousedů platí za jednu z nejkrásnějších soutěsek. Přitom z Česka je to... číst více

Naši partneři

Hvězdárna Valašské Meziříčí
Kysucká hvezdáreň v Kysuckom Novom Meste
OP Přeshraniční spolupráce SR-ČR 2007-2013
Společně bez hranic
Region Bílé Karpaty
Trenčianský samosprávny kraj
Zlínský kraj
Žilinský samosprávny kraj


mapa webu